7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Başkan Yağcı yeniden aday oldu

Bilecik'in Ak Partili Belediye Başkanı Selim Yağcı yeniden aday olduğunu açıkladı.

Yağcı'nın aday adaylığını açıkladığı toplantıya Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ile partililer katıldı. Milletvekili Poyraz, "Bizler önemli ilklere ve yatırımlara imza attık. Milletimiz bizlere güvenmiştir ve desteği çoğalmıştır. 29 Mart seçimlerinde de milletimiz bizlere güvenecektir" dedi.

Başkan Yağcı ise, "Bilecik'in vizyonunu değiştireceğiz, sizleri temsilen milletimizin huzuruna çıkacağız ve kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizler Ak Parti olarak milletimizin huzuruna çıktık. Şerefli ve ağır görevi devraldık. Bu güvenin karşısında yükümüz ağırdı. Hizmet anlayışı ve şehrimizin gelişmesi için gece gündüz çalıştık. İlk aşamayı geçirdik. Bilecik'in vizyonunu değiştirmemiz lazım. Belediyecilik olarak fiziki, sosyal ve kültürel belediyecilik vardır. İlk etap da fiziki çalışmamız oldu. Bizler halkımıza hizmet etmekten gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı aday adaylığı formunu imzalayarak Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş'a teslim etti. Osmaneli Belediye Başkanı Selahattin Çetintaş da yeniden aday olduğunu açıklayarak," İlçemiz çok büyük hizmet almıştır. Beş yılda yapacaklarımızın birçoğunu yaptık. Biz yaptığımız hizmetlerle ilçemize vizyon kazandırdık." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 13:39:53
Güncelleme :31 Aralık 2008 Çarşamba 13:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?