8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİLECİK

Belediye Yaz Spor Okulları başladı

Bilecik'te bir çok sportif alanda yapılan atılımlarla gençlerin ve çocukların sosyal faaliyetlerine bir nebze olsun katkıda bulunabilmek için çalışmalar başlatan Bilecik Belediyesi havaların ısınmasıyla Yaz Spor okullarını yine gençlerle ve çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor. 

Özellikle yaz aylarını değerlendirebilmek için çeşitli organizasyonlarla Bilecik'i daha yaşanılır kılan Bilecik Belediyesi Futbol, basketbol, yüzücülük, valeybol ve masa tenisi gibi spor dallarında kurslar başlatıyor. Yaz Spor okulları bünyesinde açılacak kursların alt yapı hazırlıklarının tamamlandığını ve çocuklarımızın daha aktif ve daha canlı bir yaz geçirmelerini temenni ettiklerini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı; Bu senede Yaz Spor okulları bünyesinde çocuklarımızın belirlenen spor dallarında eğitim alabilmeleri için büyük bir çalışma içerisinde olduklarını ve gerek çocuklarımızın sağlığı gerekse çeşitli spor dallarında kendilerine geniş imkanlar sunduklarını ifade etti. Bilecik Belediyesi Yaz Spor okullarına 1993-2002 yılları arası doğumlu adaylar müracaat edebilecek. Daha kapsamlı bilgi alabilmek ve spor okullarına müracaatlar ise Bilecik Belediyesi Ak Masa'da gerçekleşecek. İrtibat Telefonları ise 212 10 88, 212 11 68.

Bilecik Belediyesi
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 13:42:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gokhan yongacı IP: 85.103.210.xxx Tarih : 5.06.2008 13:25:59

bence çook güzel bir düşünce bunu belediyemiz çok iyi düşünmüş hem insanlara faydalı oluryorlar hemde ilimize faydalı oluyorlar bence çok güzel bir düşünce havuzu açtığınız içinde çook teşekkür ederiz