7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Belediyeden çevre temizliği

Bilecik’in Bozüyük Belediyesi, mücavir alan dışında kalan bölgelerde de temizlik çalışmaları yaparak çevre temizliğine özen gösteriyor. 

Sosyal sorumluluk bilinci ile çevre temizliğine karşı her daim duyarlı olan Bozüyük Belediyesi bu bağlamda hizmet alanı dışında kalan bölgelerde de çevreyi temizliyor. 

Bozüyük sınırları çevresindeki dört ayrı noktada çalışmalarda bulunan Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Eskişehir, Kütahya, İstanbul ve Bursa istikametlerinde karayolu kenarlarını çöpten ve pislikten arındırdı. Bugüne kadar yürüttükleri çalışmalarla temiz bir Bozüyük yarattıklarını ifade eden yetkililer, karayolu çevresinde yapılan temizlik faaliyeti ile de çevre illerden Bozüyük’e giriş yapanların temiz bir görüntü ile karşılaşmalarını umduklarını belirttiler. Başta otobüsler olmak üzere karayollarını kullanan araçların çevreye karşı daha duyarlı olması gerektiğini vurgulayan yetkililer, göstermiş oldukları bu hassasiyetin tüm il ve ilçelere örnek olması temennisinde bulundular.

.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2008 Salı 17:47:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?