7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Bilecikli öğrenciler İstanbul'a gitti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Gönül Köprüsü” projesi çerçevesinde Bilecik’ten yaklaşık 336 öğrenci İstanbul’a gitti. 

Bilecik Valiliği önünden Vali Musa Çolak, Vali Yardımcısı Metin Çınar, Milli Eğitim Müdürü Cafer Tulmaç, Müdür Yardımcısı Enver kandil, Proje Uyguluma Sorumlusu Şube Müdürü Hasan Hüseyin Can ve veliler yolcu etti. Otobüsleri dolaşarak, öğrencilerden kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan Bilecik’i tanıtmalarını isteyen Vali Çolak, “Sizleri birer kültür elçisi olarak görmek istiyorum” dedi. 

Vali Yardımcısı Çınar, Bilecik’ten İstanbul’u 672 öğrenci, 48 öğretmen ve yöneticinin eşliğinde ziyaret edileceğini ve bugün birinci grup olan 336 öğrenci, 24 öğretmen ve yönetici ile “Gönül Köprüsü” projesini başlattıklarını söyledi. 

İkinci grup öğrencinin İstanbul gezisinin 06 Temmuz’da başlayacağını ifade eden Çınar, “Adıyaman ilinden kentimize 05 Temmuz ve 10 Temmuz tarihleri olmak üzere 2 grup halinde toplam 168 öğrenci, 12 öğretmen ve yönetici eşliğinde geleceklerdir. Düzenlenecek kültür turları ile ilimiz tanıtılacak olup gönül köprüleri kurulacaktır. Projenin huzur ve güven içerisinde süreceğine ve çok güzel duygularla sonuçlandırılacağına inancımız tamdır. Olumsuzlukların yaşanmaması için her türlü tedbir alınmıştır” dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 12:38:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?