30
Nisan
2024
Salı
BİLECİK

Boşanmamak için çatıya çıktı

EŞİNDEN BOŞANMAMAK İÇİN DERSHANE ÇATISINA ÇIKTI

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir kişi, eşinin kendisinden ayrılacağı gerekçesiyle özel bir dershanenin 6. katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Hakan Bozkurt (35) isimli şahıs eşinin kendisine açtığı boşanma davasını hazmedemeyerek İsmet İnönü Caddesi üzerindeki özel bir dershanenin 6. katına çıkarak canına kıymak istedi. 7. İntihar girişimini gerçekleştiren Bozkurt'u bu defa polis yerine kendisinden boşanmak isteyen eşi Yasemin Bozkurt ikna etti. Dershane de öğrenim gören öğrencilerin korkulu bakışları arasında intihar girişimini sergileyen Bozkurt, polis ekipleri tarafından aşağı indirilerek emniyete götürüldü. Dershane etrafını güvenlik

şeridiyle çeviren polislerin yanı sıra itfaiye ve 112 acil servis ekipleri olay yerinde hazır bulundu. İntihar girişimlerini hız kesmeden sürdüren Bozkurt, beşi aynı inşaatta, biri tren yolu üst geçidi olmak üzere daha önce 6 defa intihar girişiminde bulunmuştu.

Öte yandan 7. defa intihar girişiminde bulunan Bozkurt'un psikolojisi bozuk olduğu gerekçesiyle Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesinde 20 gün kadar tedavi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EŞİNDEN BOŞANMAMAK İÇİN DERSHANE ÇATISINA ÇIKTI
EŞİNDEN BOŞANMAMAK İÇİN DERSHANE ÇATISINA ÇIKTI
EŞİNDEN BOŞANMAMAK İÇİN DERSHANE ÇATISINA ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2011 Pazar 10:39:01
Güncelleme :16 Ocak 2011 Pazar 19:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?