7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Bozüyükspor yönetiminden ziyaretler

Bozüyükspor'un yeni yönetimi, Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilçede bir dizi ziyarette bulundu. 

Ekip ilk olarak Bozüyük Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit'i ziyaret etti. Bozüyükspor Kulübü Başkanı Selami Soydan başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyelerini ağırlayan Kaymakam Özyiğit, Bozüyükspor'un başarısının herkesce takdir edildiğini, fakat yönetimin işinin zor ve meşakkatli olduğunu belirtti. Kaymakam Özyiğit, "Bozüyükspor, ilçemiz adına büyük başarıya imza atmıştır. Bunda futbolcuların olduğu kadar, yönetimin ve taraftarımızın da payı büyüktür. Çok şükür ki taraftarımızın özverisi sayesinde, Bozüyükspor maçlarında şu ana kadar herhangi bir olay yaşanmamıştır. Bu konuda emniyet güçlerimiz ve yönetim de titiz bir çalışma göstermiştir. Ben buradan tüm taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.Yönetici olmak zor iştir. Başarıda alkışlanır,başarısızlıkta eleştirilirsiniz.Sabırlı ve özverili olmak lazımdır. Bozüyükspor'un aynı başarıyı ikinci yarıda da tekrarlayacağına bütün kalbimle inanıyorum" dedi.
 
Yönetici Ahmet Topçuoğlu da, taraftarın kaymakamı maçlarda görmek istediğini, bunun kendilerine ve takıma moral vereceğini söyledi.
Daha sonra belediye binasına geçen yönetim kurulu üyeleri, burada Başkan Ahmet Berberoğlu ile görüştü. 

Berberoğlu, Bozüyükspor'un ligde lider ve çok güçlü bir konumda bulunduğunu, bunu koruyarak mutlu sona mutlaka ulaşacağını söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 14:04:13
Güncelleme :17 Ocak 2007 Çarşamba 14:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hüseyin Kılıç IP: 88.247.213.xxx Tarih : 31.01.2007 12:13:07
Gurbetteki bir bozüyüklü olarak, bozüyük sporun başarılarından gurur duyuyorum. Yönetimi ve takımı candan kutlar, başarılar dilerim.