2
Mayıs
2024
Perşembe
BİLECİK

Bu isimlere halk zor alışacak

Sağlık birimlerinin tek çatı altında toplanmasıyla birlikte Bilecik’te Sağlık Bakanlığı’na geçen SSK hastanelerinin isimleri değişti. Yeni uygulamayla birlikte, hastanelerin yeni isimleri de şöyle oluştu:

Bozüyük SSK Hastanesi’nin Bozüyük Ertuğrul Gazi Devlet Hastanesi, Bilecik SSK Dispanseri’nin Bilecik Devlet Hastanesi Semt Polikliniği, Söğüt SSK Dispanseri’nin Söğüt Devlet Hastanesi Semt Polikliniği, Osmaneli SSK Sağlık İstasyonu’nun Osmaneli 2 Nolu Sağlık Ocağı olarak hizmete açılmaları ve yeni duruma göre hizmet vermeleri onaylandı.

Bilecik İl Sağlık Müdürü Mustafa Yorgancı, konu ile ilgili açıklamasında, "5283 sayılı bazı kamu kurum ve kuruluşlarına ait sağlık birimlerinin Sağlık Bakanlığı’na devredilmesine dair kanun gereğince oluşturulan komisyonlar tarafından Bilecik’teki SSK sağlık birimlerinin müdürlüğümüze devir-teslim çalışmaları devam ediyor. 18 Şubat 2005 tarihine kadar tüm personelin nakil işlemleri, taşınır-taşınmaz mal ve araçların devri ile ilgili tüm işlemler tamamlanacak. Devri yapılan sağlık tesislerinin daha iyi bir hizmet verebilmesi için gerekli al tyapı çalışmaları sürüyor. 19 Şubat 2005 tarihinden itibaren sağlık kurumlarımızın tek merkezde toplanmasıyla, tüm halkımıza daha kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunabileceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2005 Çarşamba 12:33:35
Güncelleme :16 Şubat 2005 Çarşamba 12:39:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?