2
Mayıs
2024
Perşembe
BİLECİK

Bu okul başka okul

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından açılan yaz spor okullarının açılış töreni bugün Bilecik Edebalı Stadı’nda yapıldı. Açılış törenine Yaz spor okullarına kayıt yaptıran öğrencilerin yanı sıra , öğrenci velileri de katıldı. Açılış törenine Yaz spor okullarına kayıt yaptıran öğrencilerin yanı sıra , öğrenci velileri de katıldı.

Futbol ve basketbol branşlarında faaliyet gösteren Belediye Yaz Okulu’nun açılışında konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI “ Çocuklarımızın spor ve sağlık dolu bir yaz geçirmeleri için başlatmış olduğumuz yaz spor okulları ileriye yönelik iki aylık yaz kampları şeklinde yapmayı tasarlıyoruz. İnsan hayatında , sağlıklı yaşama noktasında sporun önemini biliyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımız için bu tür faaliyetleri arttırarak devam edeceğiz” dedi.

Başkan YAĞCI yaz spor okulu çalışmalarında sponsor olan Eltaş Mağazalarınada teşekkür etti. Futbol branşında beden eğitimi öğretmenleri Dilaver TETİK ve Hasan KOL, basketbol branşında ise Yeşer KARABULUT’un gözetiminde çalıştırılacak öğrenciler iki aylık eğitim sürecinde hem tatillerini değerlendirmiş, hemde yeteneklerinin gelişmesi yönünde bilinçli bir eğitim almış olacakalar.

Hakan Uygun - Kenthaber / Bilecik
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2005 Perşembe 14:36:50
Güncelleme :10 Temmuz 2005 Pazar 18:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?