30
Nisan
2024
Salı
BİLECİK

Cezaevi yangınında infaz iddiası

BİLECİK CEZAEVİ'NDE ÇIKAN YANGIN

Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde çıkan yangında ağır yaralanan mahkumlardan Ömer Aydın'ın ağabeyleri, kardeşlerinin kaza ile yanmadığını, infaz edildiğini öne sürdü.

Önceki Gün Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde çıkan yangında toplam 7 kişi yaralanmıştı. Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı, yangının cezaevinde bir mahkumun yatağının tutuşması sonucu çıktığını açıkladı. Müşahede odasında ağır yaralanan mahkum Ömer Aydın ise Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Aydın'ın yüzde 85 oranında yandığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından Bilecik Adliyesi'ne gelen Ömer Aydın'ın ağabeyleri Ahmet ve Mustafa Aydın ile eniştesi Mehmet Açıkgöz, savcıdan bilgi aldı. Aile, konuyu yargıya taşımak istediklerini söyledi. Kardeşlerinin kendi yatağını yakarak yanmasının mümkün olmadığını, belden yukarısının yandığını, bunun da ancak birileri tarafından yapılmış olabileceğini iddia eden Aydın ailesi, kardeşlerinin psikolojik problemi olduğu iddialarını da reddetti.

BİLECİK CEZAEVİ'NDE ÇIKAN YANGIN
BİLECİK CEZAEVİ'NDE ÇIKAN YANGIN
BİLECİK CEZAEVİ'NDE ÇIKAN YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2011 Pazar 11:22:04
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 00:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?