30
Nisan
2024
Salı
BİLECİK

Cinayet hükümlüsü hapisten kaçtı

Cinayet suçundan 25 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan 24 yaşındaki Gökhan Erhan Kaç, kaldığı Bilecik M Tipi Cezaevi'nden duvardan atlayarak kaçtı.

Çoğunluğu yabancı uyruklu tutuklu ve hükümlülerin kaldığı Bilecik M Tipi Cezaevi'nde bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda alınan bilgilere göre Gökhan Erhan Kaç, spor yapmak için çıkarıldığı avluda askerlerin nöbet değişimi sırasında cezaevinin dış bahçe duvarına tırmandı.

Gökhan Erhan Kaç daha sonra duvardan dışarı atladı. Toprak zemine düşen Gökhan Erhan Kaç durumun farkına varan askerlerin uyarı ateşine aldırmayıp kaçıp izini kaybettirdi.

Olay üzerine polis ve jandarma ekipleri ağaçlık bölgelerde, çöplük alanında, kullanılmayan boş ev ve inşaatlarda cezaevinden firar eden Gökhan Erhan Kaç'ı aradı. Yetkililer arama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

DEMİRYOLU KANARINDA YAKALANDI

Bilecik M Tipi Cezaevi’nden kaçan cinayet hükümlüsü Gökhan Erhan Kaç, Bilecik-Bozüyük arasındaki Yayla mevkiinde demiryolu hattı kenarında jandarma ekipleri tarafından yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, cezaevinden sabah saatlerinde firar eden Gökhan Erhan Kaç’ın akşam saatlerinde Bilecik-Bozüyük karayolunun 20’nci kilometresindeki bir restoranının arkasından geçmekte olan demiryolu hattı kenarında yakalandığını bildirdi.

Gökhan Erhan Kaç, Bilecik Devlet Hastanesi’nde sağlık raporu alındıktan sonra İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Kaç’ın sorgulamasının ardından firar etmek suçundan adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Bu arada Gökhan Erhan Kaç’ın cezaevinde spor yapmak için çıktığı avluda tel örgüleri daha önceden temin ettiği bir aletle kesip direkten tırmanarak duvara çıktığı, buradan da yanında bulanan çamaşır ipinin bir ucunu direğe bağlayıp iple cezaevi duvarından aşağıya sarkarak kaçtığı anlaşıldı.

...
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2011 Pazartesi 22:20:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?