7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Çolak incelemelerde bulundu

Bilecik Valisi Musa Çolak, Pazaryeri ilçesine bağlı Sarı Dayı köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Vali Musa Çolak, Sadı Dayı köyünü ziyaret ederek içme suyu sondaj çalışmalarını yerinde inceledi. Sarı Dayı köyünde DSİ Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi işbirliğiyle yapılan çalışmalar sonucu yetersiz olan içme suyuna yeni bir kaynağın bulunduğunu belirten Vali Çolak, medeniyetin nimetlerinden yol ve içme suyu gibi hizmetleri vatandaşa sunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Alternatif gelir getirici projelere her zaman destek vereceklerini anlatan Vali Çolak, "Hıdrellez şenliklerinde köyümüzün içme suyunun yetersiz olduğunu, köy yoluna 2. kat asfalt yapılmasını ve cep telefonlarının çekmesi için baz istasyonun kurulmasını istediniz. Görüyorum ki istediğiniz hizmetleri yapmışız. Kent merkezlerinde yapılan projeleri köylerimizde de uyguluyoruz. Biz köylülerimizin doğdukları yerde kalmalarını istiyoruz. Yeter ki sizler köylerinize sahip çıkın. Görevimiz en iyi hizmeti vermektir" dedi. 

Sarı Dayı Köyü Muhtarı Nizamettin Eryılmaz ise Vali Çolak'ın daha önceki ziyaretinde verdiği sözleri yerine getirdiği belirterek, "130 metre derinliğinden su kaynağını bulduk. 110 metre mesafedeki su deposuna bağlayacağız. Yetersiz olan içme suyumuzu artık sıkıntı çekmeden kullanacağız. Köyümüze içme suyunun getirilmesinde valimize ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 16:49:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?