5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Elektirik akımına kapılarak öldü

Bilecik'te elektrik akımına kapılan şahıs hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, Bilecik'in Kayhan Mahallesi Malhatun Sokak'ta meydana geldi.

Eşi ve çocuklarını Eskişehir'deki yakınlarının yanına tatile gönderen Mutlu Yavuz (37), arkadaşı Hayrettin Kır ile bir süre dışarıda arkadaşıyla dolaştıktan sonra eve geldi. Üşüdükleri için evdeki elektrik sobasını yakmak isteyen Yavuz, sobanın çalışmadığını görünce dışarıda bulunan elektrik panosunu kontrol etmeye gitti.

Yavuz bu sırada elektrik akımına kapılarak olay yerinde hayatını kaybetti. Arkadaşı Hayrettin Kır olayı görünce polis ekiplerine haber verdi. Seramik fabrikasında çalıştığı öğrenilen Yavuz'un cesedi kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cenaze akşam saatlerinde babası İbrahim Yavuz tarafından teslim alındı. Oğlu ile dün gece son kez konuştuklarını ifade eden İbrahim Yavuz, "Arkadaşı ile birlikteyken elektrik akımına kapılmış" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 10:29:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet arıç IP: 88.229.85.xxx Tarih : 28.04.2009 04:05:02

Ben rahmetlinin yeğeni mehmet, hepimizin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun,çok sevdiğimiz dayımız, kardeşimiz, arkadaşımız, evladımız...Mutlu Yavuz : mekanın cennet olsun, Allah geride kalanlarına gani gani sabır versin, seni çok ama çok özliyeceğiz.....