7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Emniyet Müdürlüğü'nden spora destek

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından koşu düzenlendi. 

7 liseden öğrencilerin katıldığı koşuda, kız yarışmacılar 3 bin, erkekler 5 bin metre koştu. Abbaslık köyü mevkiinde başlayan yarışın startını Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren verdi. Koşu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası önünde son buldu. 


Emniyet Müdürü Ceren, "Sporu her zaman destekliyoruz, bu konuda katkılarımız sürecek. Polisin halkla kaynaştığı bütün faaliyetlere katılıyoruz. Biz Bilecik için varız. Spor yapan insandan zarar gelmez, amacımız suç oranını düşürmek. Gençleri kötü alışkanlıktan arındırmanın en güzel yolu spordan geçmektedir. Gençlerimizi spor alanlarında görmek istiyoruz. Boş zamanlarını spor yaparak geçirsinler. Bunu canı gönülden destekliyoruz" dedi. 

Ceren, Polis Haftası faaliyetleri hakkında da bilgi vererek, "İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah tarafından gönderilecek bin kitaptan beş yüz adedi okullara dağıtılacak, geri kalan kısmı da kütüphanede kalacak. Polislerimiz kan verecek, ağaç dikeceğiz. Polis korosu kurduk. Polis gecesinde sanatçı Altay bir konser verecek" diye konştu. Kros müsabakasına Bilecik ve ilçelerinden 7 lise dahil olmak üzere 50 erkek, 17 bayan öğrenci iştirak etti. Kızlarda Bilecik Ticaret Lisesi'nden Yasemin Harmandar, erkeklerde Bozüyük Şehit Zafer İpek Lisesi'nden Ergin Suel birinci oldu.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 17:15:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?