7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Emniyetten kailte atağı

Bilecik Emniyet Müdürlüğü, hizmet kalitesini artırmak ve ISO 9001 ve ISO 2000 kalite belgesi almak için çalışma başlattı. 

Son günlerde birbirinden başarılı operasyonlara imza atan ve ülke çapında ses getiren Bilecik Emniyet Müdürlüğü, güvenlik hizmetlerindeki başarısının yanı sıra, sunulan hizmetlerin kalitesinin daha da arttırılmasına yönelik çalışmaları da ihmal etmiyor. Bu çalışmalar kapsamında, uluslararası kalite belgesi olan ISO 9001 ve ISO 2000 kalite yönetim sistemi belgesi almak için kolları sıvayan Bilecik Emniyeti ilk adımı attı. 

Bilecik Emniyet Müdürlüğü yöneticilerinin seminer veren TSE Eskişehir Ürün Belgelendirme Müdürü Ahmet Eryurt, hizmet kalitesinin artırılmasındaki temel kriterin sistemi oluşturmak, yürütmek ve denetlemek olduğunu söyledi. Ölçülebilir hizmetlerin somut kriterlerle denetlenmesi gerektiğinin altını çizen Eryurt, "Kalitenin yakalanması için evvela bir hedef konulmalı, bu hedefe ilerlemek için kriterler belirlenmeli, süreç sık sık kontrol edilmeli ve sonuçlar değerlendirilmeli" dedi. 

Bilecik'te ISO belgesi alan bir kaç kuruluştan birisi olmayı hedefleyen emniyet, Polis Bayramı'na kadar belde almayı amaçlıyor.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 15:23:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?