5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Faciaya kıl payı!

Bozüyük-Mekece yolunun Pazaryeri sapağında bulunan köprünün ayağında çökme meydana geldi. Tamamen bitmeden trafiğe açılan köprüde facianın eşiğinden dönülürken, inşaatı yapan müteahhit firmanın elemanları ise olayı görüntüleyen basın mensuplarına taşlarla saldırdı.

İnşaatı devam eden Bozüyük-Mekece yolunun Bilecik'in Pazaryeri ilçesi ayrımındaki köprünün ayağında çökme meydana geldi. Köprü ayağındaki çökme, asfaltta da hasara yol açtı. Yolda trafik kontrollü olarak verilirken, sürücüler tam olarak bitmeyen köprünün trafiğe açılmasına tepki gösterdi. Firma yetkililerini korna çalarak protesto eden sürücüler, "İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı" dedi.

Çökmeyi görüntülemek isteyen basın mensupları ise yol inşaatını yapan firmanın elemanları tarafından saldırıya uğradı. Çökmenin basına yansımasını engellemek isteyen firma elemanları, kameralara taş attı. Fotoğraf makinelerine el koymak isteyen, hatta basına sahip çıkan vatandaşlara da tepki gösteren firma yetkilileri, polisin müdahalesi üzerine geri adım attı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2009 Salı 12:11:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?