7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Gölpazarı MYO'dan bir ilk

Bu yılın ilk bahar pilavını Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu verdi. Okul bahçesindeki bahar pilavı bu yılın ilk Hıdırellez Pilavı olurken, Gölpazarı protokolü ve ilçenin ileri gelenleri törene tam kadro katıldılar.

Okul yönetimi ve öğrenciler tarafından organize edilen pilava, Gölpazarı Kaymakamı Yasemin Çetinkaya, Bilecik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir İlgen, Bilecik Üniversitesi

Genel Sekreteri A. Rüştü Mumcu, İl Telekom Müdür İsmail Uzel, Bilecik Meslek Yüksek Okulu Müdür Yrd. Doç. Dr. Çağlayan Açıkgöz, Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Düzgün, okul öğretim görevlileri, İlçe Müdürleri, ilçedeki esnaflar ve öğrenciler katıldı.

Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Düzgün, öğrencilerin tanışıp kaynaşması, ilçe yöneticileri ve ilçenin önde gelenleri ile bir araya gelmeleri için düzenlenen bahar pilavına katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Özellikle öğrenci ve halk kaynamasının önemine değinen Düzgün, bu birlikteliğin hem okul, hem de ilçe için çok önemli olduğunu söyleyerek, bundan sonrada buna benzer sosyal faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Gölpazarı'nın ileri gelenleri ise, okul yönetimi ve öğrencileri tebrik ederken, hem kendilerini öğrencilerle bir araya getirdiği, hem de ilçe yöneticilerini okulda buluşturduğu için Okul Müdürü Hasan Hüseyin Düzgün'e teşekkür ettiler.

Bu yılın ilk Hıdırellez pilavı olarak değerlendirilen bahar pilavına yaklaşık 500 kişi katıldı.

Haber11.net
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 13:43:21
Güncelleme :2 Mayıs 2008 Cuma 14:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?