7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Gül Baykal'ı nasıl güldürdü?

Söğüt Şenlikleri protokolünde Cumhurbaşkanı Gül CHP lideri Baykal’a “Mehmet Sevigen’in saçlarında son zamanlarda bir gürleşme görüyorum” deyince gazetelere yansıyan gülümseme fotoğrafı ortaya çıktı.

Söğüt Şenlikleri’nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile basına yansıyan samimi görüntüleriyle ilgili CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, insani ilişkilerle siyasi çalışmayı birbirinden ayırdığını belirterek kim olursa olsun bir araya geldiği herkese nazik davrandığını söyledi. Gül’ün Cumhurbaşkanı olmasının Türkiye için yanlış olduğu kanaati taşıdığını ifade eden Baykal, “İnsan olarak kendisiyle bir problemim yok. Bir araya geldik mi konuşuruz, tatlı tatlı gülüşürüz. Ayrı bir iş” dedi.

Baykal, törenlerde Gül ile protokoldeki yerlerini aldıktan sonra aralarında geçen konuşmayı, şöyle aktardı:

“Sayın Mehmet Sevigen de gelmişti, onunla da selamlaştı. Bana eğildi, ‘Mehmet Sevigen’in saçlarında son zamanlarda bir gürleşme görüyorum’ dedi. ‘Tabii çağdaş teknolojinin imkanlarına ilgisiz kalamıyor herkes’ dedim. Böyle gülüşüldü. Olay budur. Sadece Mehmet Sevigen’in saçlarındaki gürleşmeyle ilgili... Şakalar falan da yapıyor, ben de o şakaya karşılık veriyorum. Bundan daha doğal ve insani ne olabilir?”

...
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 17:46:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?