30
Nisan
2024
Salı
BİLECİK

Hırsızlar uyduya yakalandılar

KİRALIK ARAÇLA KAÇTILAR UYDUYA YAKALANDILAR

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Isparta'daki hırsızlık olayına karışan 3 şahıs, Bozüyük'teki kiraladıkları bir evde yakalandı. Kiralık Araçla Bozüyük'e gelen hırsızları polis uydu takip sistemiyle tespit etti.

Edinilen bilgiye göre, daha önceden hırsızlık kaydı bulunan Murat Demirel, Ferhat Demirel ve Hüseyin Demir isimli şahısların, dün akşam 17.00 sularında Isparta'nın Keçiborlu ilçesinden fazla miktarda kontör kartı çaldıkları bildirildi. Şahısların, Bozüyük'te Nurettin Sayar Caddesi üzerinde 3 gün önce ev kiraladıkları ve dün Eskişehir'den 26 RP 976 plakalı otomobili kiraladıkları öğrenildi. İhbar üzerine, kiralık otomobilde bulunan uydu takip cihazı ile şahısların kiraladıkları evde olduğunu tespit eden

Eskişehir polisi, Bozüyük polisi ile irtibata geçti. Nurettin Sayar Caddesi üzerindeki eve baskın yapan Bozüyük polisi, bir şahısı ev içerisinde alırken diğer iki şahısı kaçırdı. Polislerle şahıslar arasında nefes kesen kovalamacanın ardından, çok geçmeden polisler kaçan iki şahısı da yakaladı. Gözaltına alınan şahıslar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Bozüyük Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şahısların ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Öte yandan, Hüseyin Demir adlı şahısın 3 ay önce yine hırsızlık suçundan cezaevine girdiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2011 Cumartesi 13:59:05
Güncelleme :21 Mayıs 2011 Cumartesi 18:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?