7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

İftar dönüşü kaza: 2 ölü, 2 yaralı

BİLECİK'te, Belediye Başkanı AKP'li Selim Yağcı'nın verdiği iftara katıldıktan sonra Söğüt İlçesi'ne dönen 4 kişinin içinde bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Kazada, otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Bilecik- Söğüt karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi. 37 yaşındaki Aşkın Duran yönetimindeki 11 TA 100 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 47 yaşındaki Mehmet Çimen yönetimindeki 11 TD 086 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada otomobilin sürücüsü Aşkın Duran ile yanında oturan 37 yaşındaki Ali Akan yaşamını yitirdi, otomobilde bulunan 40 yaşındaki Firgani Yılmaz ve 38 yaşındaki Yakup Kaya yaralandı.

Kazada yaralanan Firgani Yılmaz, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne, Yakup Kaya da Söğüt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Trafik kazasında ölen ve yaralananların Bilecik'te Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Pamukçuoğlu Kültür Merkezi'nde verdiği iftara katıldıktan sonra evlerinin bulunduğu Söğüt'e döndükleri belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 18:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?