2
Mayıs
2024
Perşembe
BİLECİK

İş makineleri şehir turu attı

Bilecik Belediyesi makine parkına yeni kattığı 3 kamyon ve 2 iş makinesi Tarihi Bilecik idadisi bahçesinde yapılan törenle hizmete sundu. Törene Bilecik Vali Yardımcısı Osman ATEŞ, Bilecik Millet Vekili Fahrettin POYRAZ, Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Daire Müdürleri, ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Törende konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI; "Bilecik Belediyesini 1 Nisan 2004 tarihinde halkımızın teveccühleriyle bu ağır görev bize verildiğinde dosya üzerinde ve şartlara baktığımızda bunları gerçekleştirmek hedefimizdi. Bunun çok zor olduğunu biliyorduk ve tespit ettik. Yılmadan Belediye Meclisindeki çalışma arkadaşlarımızla çalıştık, şartları değerlendirdik ve Sayın Vekilimiz Fahrettin Beyin destekleriyle Allah’a Şükürler olsun bugün halkımıza daha sağlıklı, daha güzel hizmet verebilecek noktaya yavaş yavaş emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bunları daha ısınma hareketleri olarak değerlendiriyoruz. Çünkü bu Bilecik Belediyesinin dolayısıyla Bilecik’in şahlanması, harekete geçmesinin ilk adımıdır. İnşallah zaman içerisinde bunları hep birlikte göreceğiz ki Bilecik’le el ele verdiğimiz sürece çok daha güzel şeyleri birlikte gerçekleştireceğiz. Alınan bu araçlarla hizmetlerimizi daha da hızlandırarak devam ettireceğiz.” dedi.

Araçların toplamda 600 000 YTL (600 Milyar) ye mal olduğunu belirten Başkan YAĞCI çalışmalarda kendilerine destek olanlara tek tek teşekkür etti.

İl Müftüsü Necati Tayyar TAŞ’ın okuduğu duanın ardından kurban kesilerek araçlar halka tanıtılmak üzere şehir turuna çıkartıldı.
Hakan Uygun-Kenthaber/Bilecik
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2005 Cuma 20:04:37
Güncelleme :21 Haziran 2005 Salı 17:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?