30
Nisan
2024
Salı
BİLECİK

Mahalle konakları hizmete açıldı

BİLECİK'TE MAHALLE KONAKLARI DUALARLA HİZMETE AÇILDI

Bilecik'te, içinde muhtarlık ofisi, dükkanlar ve sosyal faaliyetler için kullanılacak salonlar olan mahalle konakları hizmete girdi.

Belediye tarafından Beşiktaş ve İsmetpaşa mahallerinde yaptırılan konaklar törenle açıldı. AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Yenice ve vatandaşların katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Mahallerimizin bir merkezi olsun dedik. Mahalle konaklarımızı Osmanlı mimarisine uygun bir şekilde yaptık. Bu konaklar sosyal bir ihtiyaca cevap verecek. Biz geldiğimizde buralar metruk bir haldeydi. Bu memleketin bir lirasını dahi boşa harcamıyoruz. Bilecik'in alt yapı hizmetlerini bitirdik. Bilecik, Osmanlının doğduğu mübarek topraklardır. Biz Bilecik'e güzel hizmetler vermek için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Milletvekili Poyraz ise, "Vatandaşlarımızın sıkıntısını, ilimizin meselelerini çözmek için hizmet yarışındayız. Bilecik ve ilçelerinin 40 yıllık su meselesinini hallettik. 60 trilyon para harcadık. Sağlık alanında da büyük hizmetler yaptık. İnşallah bu yıl imize 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin temelini atacağız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından mahalle konakları hizmete açıldı. Tören sonrası halka pilav ve ayran ikram edildi.

BİLECİK'TE MAHALLE KONAKLARI DUALARLA HİZMETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 18:51:04
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 17:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?