5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Mantar toplamaya gitti 3 gündür kayıp

MANTAR TOPLAMAYA ÇIKAN YAŞLI KADIN ÜÇ GÜNDÜR KAYIP

Bilecik'in Yenipazar ilçesi Olucak köyünde mantar toplamak için evden ayrılan 80 yaşındaki Hamide Hastürk'ten üç gündür haber alınamıyor.

Olucak köyünde oğlunun evinde oturan yaşlı kadın üç gün önce mantar toplamak amacıyla evden çıktı. Bir daha kendisinden haber alınamayan Hamide Hastürk'ü bulmak için köylüler seferber oldu. Köylülerin iki gün süren arama çalışmaları sonuç vermeyince Yenipazar İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bursa Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri devreye girdi. Yapılan aramalara rağmen bir sonuç alınamadı. Üç gündür annelerini diğer kardeşleri ile birlikte arayan Halit Hastürk, şöyle konuştu: "Ölü ya da diri annemizi

bulmak istiyoruz. İşitme engelli ve yaşlı annemizi dağ taş aradık. Evden mantar toplamak içi ayrılmış. Kendisinden bir daha haber alınamadı. Arama çalışmalarımızı ilçe dışında Taraklı ilçesinde de sürdürüyoruz."

Halit Hastürk, annesinin üzerinde yeşil hırka ve pembe çiçekli şalvar olduğunu belirterek yaşlı kadına rastlayan ya da görenlerin güvenlik güçlerine bilgi vermelerini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2009 Salı 12:31:05
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 17:02:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?