7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Mazot tankeri okul bahçesine uçtu

Bilecik'te yoldan çıkan mazot yüklü tanker, bir okulun bahçesine uçtu. Şoförün yaralandığı kazanın gece saatlerinde meydana gelmesi olası bir faciayı önledi. 

İzmit'ten yüklediği mazotu Afyon Emirdağ'a götürmekte olan 03 HL 413 Özcan Şener idaresindeki mazot yüklü tanker, Bilecik'te, Tarım İl Müdürlüğü önünde kontrolden çıkarak, Ticaret Meslek Lisesi'nin bahçesine uçtu. 

Yaralanan şoför yola çıkarak yardım istedi. Şener, Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra polis merkezinde ifade verdi. Kazanın saat 03:00'da olması faciayı önlerken, okula gelen öğrenciler bahçedeki tankeri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. 24 ton mazot yüklü tankerin meyilli araziye uçması kurtarma çalışmalarını zorlaştırdı. Tankerin içindeki mazotun başka tankere boşaltılması esnasında muhtemel bir yangına karşı itfaiye hazır bekletildi. Daha sonra tanker bahçeden kaldırıldı.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 12:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedef çoşkun IP: 78.176.202.xxx Tarih : 15.05.2008 22:22:01

BEN BU OKULDA OKUYORUM VE OKULUMUZA UÇAN TANKERİN NASIL YOLDAN ÇIKTIGINIDA ÇOK MERAK EDİYORUM AMA BENCE YAGMURDAN DOLAYI OLMUŞTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.KAZA YAPAN TANKERCİYE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNAR VE OKULDA HER İHTİMALE KARŞI TANKERİN DÜŞTÜGÜ BÖLÜMDE BAZI ARKADAŞLAR BAZEN SİGARA İÇİYORLARDI ONLARINDA İÇMEMESİNİ DİLERİM.HER İHTİMALE KARŞI BİR YANGIN ÇIKABİLİR VE O BÖLÜMÜN BELEDİYE TARAFINDAN YIKANMASINI DİLERİM.