30
Nisan
2024
Salı
BİLECİK

MHP seçim startını verdi

MHP SEÇİM STARTINI BOZÜYÜK’TEN VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik teşkilatı, Bozüyük ilçesinde partinin kadın kolları seçim bürosunu açarak seçim startını verdi.

Açılışa eski bakanlardan ve MHP Bilecik birinci sıra milletvekili adayı Bahattin Şeker, ikinci sıra adayı Bahattin Bulut, il ve ilçe başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Şeker, yapılan açılış ile 12 Haziran seçimleri için start verdiklerini söyledi. 12 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu ve bunun farkında olduğu için siyasete geri döndüğünü kaydeden Şeker, “Anayasanın tartışıldığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin laik, sosyal ve hukuk devleti olmaktan çıkarılmak istendiği bir süreçteyiz. Bunlara son vermek için siyasete geri döndüm. Bizim için Arnavut’u da, Kürdü de, Laz’ı da, Çerkez’i de, manavı da kardeşlik içinde yoluna devam etmiştir. Ama ne yazık ki günümüz Türkiye’sinde bir kitap toplatılırken, polise tokat atan bir milletvekili, doğuda gördüğünüz gibi görev yapamayan bir vali, görev yapamayan bir kaymakam ve bir zamanlar bizim başçavuşun karşısında dimdik duran Talabani ve Barzani ile oturan devlet büyüklerini hep beraber seyrediyorsunuz. Türkiye Cumhuriyetinin emperyalist güçler karşısında dağılmaması için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” dedi.

Şeker, milletvekili olduktan sonra maaşının hepsini cami ve okullar ile fakir öğrencilere burs olarak vereceğini söyledi.

Daha sonra kadın kolları seçim bürosunun kurdelesi kesildi.

MHP SEÇİM STARTINI BOZÜYÜK’TEN VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 13:15:02
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 17:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?