5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Minik satranççılar kapıştı

MİNİK SATRANÇÇILARDAN BÜYÜK MÜCADELE

Bilecik Gençlik Spor Müdürlüğü'nce düzenlenen satranç turnuvasında miniklerin mücadelesi büyük ilgi gördü.

Gençlik İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen satranç yaş grupları il birinciliği müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu. Vatandaşların da ilgi gösterdiği santranç turnuvasına küçük yaş grupları damgasını vurdu. 8 ile 18 yaş arasındaki gençlerin katıldığı ve 5 tur üzerinden yapılan turnuva çekişmeli geçti. Turu geçenler gençler mutluluk yaşarken, mat olanlar ise üzüntü yaşadı.

Yaş gruplarına göre birinci olanlara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk verdi. Diğer sporculara ise madalyalarını İl temsilcisi Fatih Demirbaş ve hakemlerden Ali Karapınar, Selim Köse verdi. Törenin sonunda konuşan İl Müdürü Doyuk, "Yarışmaya katılan tüm sporcularımızı kutluyor ve tebrik ediyorum. Satranç akıl, sabır ve pratik zeka işidir. Aynı zamanda satranç oynayanlar planlayıcı ve idarecilik vasıfları taşır. Bu müsabakalar sizler için birer basamak oluyor. Gelecekte her yönünüzle ailenizi, kulübünüzü ve ilinizi temsil edeceksiniz. Sizler ailenizin ve bizlerin gözünde hep birincisiniz" dedi.

Turnuvada, Serhat Talha Gürcan, Hazım Tanşu, Emir Salih Birgül, Doğa Deniz Dikici, Ahmet Tunç Duru, Senanur Bakır, Ömer Melik Çırak, Uğur Nafiz Şahin, Süleyman Emre Baş birincilik madalyası alırken, Bera Beyaz, Ayşe Karabektaş, Burak Kutay Bulut, Sadife Mumcu, Özgür Sevinç, Senanur Cansız, Yusuf Özkan, H. Emre Öztürk ve Ege Aynur ikincilik madalyası aldı.

MİNİK SATRANÇÇILARDAN BÜYÜK MÜCADELE
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 11:14:04
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 11:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?