5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Miting gibi seçim bürosu açılışı

Bilecik'in Bozüyük Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Berberoğlu’nun Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı adeta mitinge dönüştü.

Bozüyük’te seçim döneminin en kalabalık ve coşkulu açılışı Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu’nun seçim koordinasyon merkezinin açılışında gerçekleşti. Binlerce vatandaş, seçim merkezinin açılışı için bir araya geldi.

Yeşil Camii önünde toplanan binlerce Bozüyüklü, seçim merkezine kadar yürüdü. Ellerinde bayraklar, boyunlarında Bozüyükspor atkıları bulunan coşkulu kalabalığın önünde yürüyen Başkan Berberoğlu’na eşi Serpil Berberoğlu da eşlik ederken, evlerindeki vatandaşlar da pencere ve balkonlara çıkarak Berberoğlu’na sevgi gösterisinde bulundu. Berberoğlu, yolda gördüğü vatandaşlarla tek tek selamlaştı.

Bu kalabalığın ve bu sevgi gösterilerinin 10 yıldır Bozüyük’te yeşeren hizmet ve insan sevdasının bir ispatı olduğunu belirten Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Berberoğlu, “119 yıllık bir geçmişe sahip Bozüyük Belediyesi'nde bugüne kadar görev yapmış, Bozüyük’ümüze hizmet etme şerefine erişmiş eski belediye başkanlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. 10 yıldır halkımızla el ele, gönül gönüle, oy veren-vermeyen ayrımı yapmadan çalışmış olmamızın bir yansımasıdır bu kalabalık. Sevgimizin karşılık bulduğunun, takdir edildiğinin bir ispatıdır bu kalabalık. Sizden ricam, bu seçim döneminin hoşgörü ve kardeşlik içinde geçmesidir. Ülke ve ilçe olarak kavgaya değil, birliğe ihtiyacımız var. Biz 10 yıldır hizmet götürmenin yanında sevgimizi sunduk, siz de bizi bağrınıza bastınız. Eskiden ‘Küçük Ahmet’iydim beni tanıyanların, şimdi ise tüm Bozüyük’ün ‘Bizim Ahmet’i oldum. Bundan büyük bir kıvanç olabilir mi? Sizler için ne yapsak azdır. Yüreği tertemiz bir ilçenin mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Herkes bir şeye sevdalıdır bu hayatta, biz de Bozüyük’e sevdalıyız, bizim de ‘Sevdamız Bozüyük’. Gelin, bu sevdayı birlikte yaşamaya devam edelim. Bozüyük için, Bozüyük’e hizmet için çalışmalarımız 29 Mart sonrası daha da yükselecek. Bugün burada her kesimden insan Bozüyük için toplanmış. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, 29 Mart’ın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor ve tüm adaylara da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve eski Osmaneli Belediye Başkanı Bahattin Bulut ile birlikte seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Başkan Berberoğlu, vatandaşların tebriklerini tek tek kabul etti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:54:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?