5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Öğrencilere Bahar Pilavı

Bilecik Üniversitesi Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu'nun bu yıl ikincisini düzenlediği Bahar Pilavı etkinliğinde, Rektör Azmi Özcan ve Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı öğrencilere pilav dağıttı.

Bilecik Üniversitesi Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu'nun bu yıl ikincisini düzenlediği Bahar Pilavı etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. Üniversite ve ilçe yöneticileri ile öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği ektkinlikte, Rektör Azmi Özcan ve Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, kendi elleri ile öğrencilere pilav dağıttı. Okul bahçesindeki etkinliğe öğrenciler büyük ilgi gösterirken, ilçe protokolü de bir araya geldi.
Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Düzgün, öğrencilerin hem birbirleriyle hem de ilçe halkıyla tanışıp kaynaşması için böyle bir faaliyet düzenlediklerini söyledi.

Özellikle öğrenci ve halk kaynaşmasının önemine değinen Düzgün, bu birlikteliğin hem okul hem de ilçe için çok önemli olduğunu belirterek bundan sonra da benzer sosyal faaliyetlerin devam edeceğini belirtti. Okulda incelemelerde bulunan Rektör Özcan, Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu'nda, ikinci öğretimi olmayan Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümleri'ne önümüzdeki yıl ikinci öğretim açılacağını ve öğrenci sayısının daha da artırılacağını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 11:34:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?