7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Önce fotoğraf, sonra ceza

Bilecik Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, park yasağı olan yerlere trafik kurallarına uymayan araçların önce fotoğraflarını çekiyor, sonra ceza tutanağı düzenliyor. 

Bilhassa şehir merkezinde Tevfik Bey Caddesi üzerinde bazı sürücüler park yasağı olan yerlere araçlarını park ederek trafiği aksatıyor. Trafik akışının sağlanması için park yasağına uymayan araçlar trafik ekiplerince ilk önce fotoğraf çekilerek tespit ediliyor, daha sonra araç sahiplerine ceza kesiliyor. 

Trafik yetkilileri, "Sürücülerin itirazını önlemek için araçların fotoğrafını çekiyoruz. Çektiğimiz fotoğrafları kendilerine gösterdiğimizde hatalarını anlayıp kesilen cezaları haklı buluyorlar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 15:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Osman KAYGISIZ IP: 88.245.0.xxx Tarih : 22.08.2008 09:07:04

Polisimizin işini en iyi şekilde yaptığından süphemiz yok fakat ben buna karşılık şu yazmak istiyorum.Bu olay bilecik te bir sıkıntı bir eksik,neden bir otoparkımız yok insanlar ve görevliler neden bu konuda sıkıntı çekiyor.Bilecik büyüyen bi şehir bence bu eksiğin giderilmesi gerekli diye düşünüyorum ben.Tabii ki her heş maddiyata dayalıdır ama bu otopark döner sermaye olarak çalıştırıldığında sıkıntı yaratmayacak hem halk bir otopark sahibi olacak hemde bi eksik daha giderilmiş olacak .Şimdiden teşekkürler Osman KAYGISIZ bayırköy/BİLECİK