5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Palandöken'den esnaf ziyareti

PALANDÖKEN'DEN ESNAF ZİYARETİ

Türkiye ve Esnaf Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken Bilecik’te esnafı ziyaret edip dert dinledi.

Dert dinleyerek iştişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Genel Başkanı Palandöken, Bilecik Esnaf Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan ve beraberindekiler şehir merkezinde esnafı dolaştıktan sonra bir kahvehanede vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Palandöken, "Kahveci esnafı bu sigara yasağından dolayı büyük darbe yedi. Rekabet ortamı eşit değil, bizler çözüm için uğraşıyoruz. Masa başında oturmuyoruz, gezip dert dinliyoruz” dedi.

Daha sonra Bilecik Esnaf Odaları Birliği'nde iştişare toplantısına katılan Palandöken, ”Çarşıyı, pazarı geziyoruz. Sıkıntılar her yerde aynı. Esnaf dertli, mutlu değil. Esnaf ve sanatkarlar kan kaybediyor. Bu kan kaybının durdurulabilmesi için birlik ve beraberlik içinde hareket edilip karar verilmesi lazım. Çözümü hep birlikte arayacağız. Esnaf ve sanatkarsız hiçbir ülke düşünülemez. Bilecik tarihi misyonu bakımından çok önemli. Ekonomik olarak teşvik kapsamına alınmaması ekonomisini zora sokmuş. Burası talebe şehri, gençlerimizin sayesinde esnafımız biraz iş yapıyor. Biz kağıt üzerinde çalışma yapmıyoruz. Yurdu gezerek meseleleri yerinde tespit ediyoruz" diye konuştu.

PALANDÖKEN'DEN ESNAF ZİYARETİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 12:31:04
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 18:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?