7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Polis madde bağımlılığına savaş açtı

Bilecik Emniyet Müdürlüğü, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak ve uyarmak amacıyla kentin muhtelif yerlerindeki bilboardlara afiş astı. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, madde bağımlılığına savaş açtı. Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için başlatılan çalışmalarda, halkı madde bağımlılığı konusunda bilinçlendirmek amacıyla kentin değişik yerlerindeki raket ve bilboardlara uyarıcı afişler asıldı. 

Madde bağımlılığının önüne geçmek için bir dizi çalışma başlattıklarını ilk olarak uyarıcı afişler asıldığını belirten Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenci, öğretmenlere ve ailelere, Bilecik Üniversitesine bağlı Fakülte ve Meslek Yüksek Okullarında çalışmalar yapılacağını söyledi. Çalışmalar kapsamında seminer ve konferanslar verileceğini, broşürler dağıtılacağını belirten Ceren; “Madde bağımlılığının engellenmesi, gençlerimizin iyi birer birey olması ve bu bataklığa sürüklenmemesi için hep onarlın yanında olacağız” dedi. 

Ceren, madde bağımlılığı konusundaki her türlü bilgi ve ihbarın, Bilecik Emniyet Müdürlüğü’nün 0 228 212 18 42 nolu telefonu ve www.bilecik.pol.tr adresine bildirilmesini istedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 13:23:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?