5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Polise araç takviyesi

Bilecik Emniyet Müdürlüğüne trafik hizmetlerinde ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliğinde kullanılmak üzere tahsis edilen otomobil ve motosikletler hizmete girdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Bilecik İl Özel İdaresi tarafından alınan otomobil ve motosikletlerin hizmete girmesi münasebetiyle düzenrlenen törende konuşan Vali Musa Çolak, asayiş ve huzurun, modern toplumların olmazsa olmazı olduğunu ve bu görevin var olma gayelerinin başında geldiğini belirterek, "Güvenlik hizmetlerini emniyet ve jandarma teşkilatlarımız ifa etmektedir. Suçla mücadele sadece polis hizmetleri eksenli değil çok yönlü bir şekilde yürütülmelidir. Suçla mücadeleyi verimli kılmak, güvenlik hizmetlerine toplumun ve yerel yönetimlerin katılmasıyla mümkün olacağı açıktır.

Toplum destekli polis projesi (TDP) çok büyük önem taşımaktadır. Bu projede halkın desteği çok önemlidir. Polis ile halk el ele, gönül gönüle olmalıdır. Bilecik'in huzurlu bir il olmasında verdikleri desteklerden dolayı Bilecik halkına ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Şuayip Doğanç da, Bilecik genelinde 2008 yılında trafik kazalarında yüzde 41 oranında azalma olduğunu, tahsis edilen 4 motosikletle daha iyi hizmet vereceklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 16:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?