5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Polise kalite bayraklı kutlama

Polis Teşkilatı’nın 164. kuruluş yıldönümü Bilecik'te de kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, “Halka dayanmayan hiçbir hizmet başarılı olamaz düşüncesinden hareketle, gerek şahsa ve mala karşı işlenen suçlarda başarı oranımız yüzde doksan üçlere ulaşmıştır. Başarıda halkımızın bize olan güveninin ve vermiş olduğu manevi desteğin büyük önemi vardır. 2009 yılında da suç ve suçlularla mücadelemiz devam edecektir. Olayların aydınlatılmasında önem arz eden parmak izi laboratuarı ilimizde kurulmuş olup, önümüzdeki ay tam faaliyete geçecektir. Görevimizi yerine getirirken yasalardan ayrılmayacağız.” dedi.

Bilecik Valisi Musa Çolak da, ”Milletimizin en güvendiği birimlerden olan biri de emniyet teşkilatıdır. Vatandaşlarımızın sizlerden beklediği en önemli hususlardan birisi de, ihtiyaç duyduğu anda devletimizin şefkatini, adaletini, hoşgörüsünü ve tarafsızlığını sizin şahsınızda görmesi ve hissetmesidir. Bunu onlardan asla esirgemeyiniz. Hizmetlerin odağına insanı yerleştirmeli ve bu anlayışı temel ilkeniz kabul etmelisiniz. Polislik önemli ve şerefli bir görevdir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bilecik Emniyet Müdürlüğünce TSE EN ISO 2008 kalite yönetim sistemi belgesini ve bayrağını Vali Musa Çolak verdi. Yarışmada liseler arası yapılan şiir, resim ve atletizm dallarında yarışmaya giren öğrencilere ödülleri takdim edilirken, Vali Musa Çolak dereceye giren öğrencilere küçük altın taktı. Daha sonra polis merasim birliği resmi geçit yaptı. Ayrıca yeni kurulan toplum destekli polisler de resmi geçitte yer aldı. Törene Belediye başkanı Selim Yağcı, Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Baş Savcı Harun Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 16:13:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?