7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Sahte rakı operasyonu

Bilecik'in Gölpazarı İlçesi'nde mali polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda bin 150 şişe kaçak içki ve 65 paket kaçak puro yakalandı. 

Alınan bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Bilecik Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü Mali Büro amirliği ekipleri, ilçe merkezindeki bir tekel bayisi çevresinde tertibat aldı. İstanbul'dan getirilen sahte rakı ve içkilerle kaçak puroları satmak istediği öne sürülen H.H.Ö. (55) ve oğlu A.Ö. (28) gözaltına alındı. İşyeri ile depo olarak kullanılan metruk binada yapılan aramada 605 adet 35'lik kaçak rakı, 315 şişe 70'lik rakı, 75 şişe 100'lük rakı ve çok sayıda cin tonik ele geçirildi. Toplam bin 150 şişe kaçak içki ve 65 paket kaçak puro ile yakalanan baba oğul, haklarında düzenlenen tahkikat evrakıyla adliyeye sevk edildi. Ele geçirilen içkilerin incelenmek üzere numunelerinin laboratuara gönderildiği bildirildi. 

Sahte rakıların ölümcül etkisinin olduğunu belirten mali polis, bayramda içki tüketecek vatandaşlara uyarılarda bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2007 Perşembe 17:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?