30
Nisan
2024
Salı
BİLECİK

Salyangoz ikramını geri çevirdiler

MİLLETVEKELİ VE VALİYE SALYANGOZ İKRAMI

Bilecik'te bu yıl onuncusu düzenlenen (METEF) Mesleki Eğitim Fuarı ile kermes açıldı. Açılışta protokol mensupları salyangoz yemeği ikramını geri çevirdi.

Kapalı pzar alanında fuarla beraber 11 derneğin dahil olduğu dev kermes de açıldı. Açılışa Vali Hasan Hüseyin Akpınar, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Selim Yağcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Can, "İlimizde okullaşma oranı yüzde 94'tür. Bu oranla Bilecik ortaöğretim okullaşmasında Türkiye birincisi. Mesleki ve teknik eğitim okullaşması oranı Türkiye'de yüzde 38'dir. 2012 hedefi ise yüzde 50'dir. İlimizde bu yüzde 63,75'dir. İlimiz mesleki ve eğitimde 2012 hedefinin üzerinde" diye konuştu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Gayemiz bu organizasyonu ileride büyüterek el ve el ürünleri fuarı oluşturacak kapsamlı bir noktaya gitmek. Bu sene iki organizasyonu bir arada da düzenlemenin mutluluğu içerisindeyiz " dedi.

Davetliler açılışın ardından fuarı ve kermesi kezdi. Vali Hüseyin Akpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Milletvekili Yaşar Tüzün'e stant gezisinde salyangoz yemeği ikram edildi. Gülüşmelerin ardından protokol mensupları ikramı kibarca reddetti.

MİLLETVEKELİ VE VALİYE SALYANGOZ İKRAMI
MİLLETVEKELİ VE VALİYE SALYANGOZ İKRAMI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 17:14:00
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 01:01:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?