7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Şampiyon karateciler belli oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde hafta sonu düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonası nefes kesti. 

Bozüyük Kapalı Spor Salonu’nda yapılan İller Arası Karate Şampiyonası’na 3 ilden yaklaşık 150 karateci katıldı. Bozüyük Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Karate İl temsilciliği ile birlikte organize edilen şampiyonaya ilgi beklenenin üzerinde oldu. Şampiyonaya Bozüyük Ünal Spor Kulübü, Eskişehir Gençlik ve Spor Kulübü, Bilecik Gençlik ve Spor Kulübü ve Uşak Gençlik ve Spor Kulübü katıldı. Bilecik’ten 60, Uşak’tan 25, Kütahya’dan 25 ve Eskişehir’den 40 sporcu katılarak, müsabakada madalya alabilmek için ter döktü. 

Zorlu mücadelelerin yaşandığı maçların ardından kazananlara ödüllerini Bozüyük Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuz Deniz, Bozüyük Spor Kulübü Başkanı Selami Soydan, Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Sağıroğlu, Spor Tesisleri Müdürü İlker Çelik, Bozüyük Spor Teknik Başkanı İsmail Solak, İlçe Emniyet Amiri Ömer Öztürk, Bozüyük Spor Basın Sözcüsü Levent Sünal verdiler. 

Çekişmeli geçen şampiyonada Bilecik sporcuları KUMİTE branşında toplam 59 puan alarak birinci olurken, KATA branşında toplam 9 puan alarak ikinci oldu. Şampiyonada Eskişehir 19 altın, 10 gümüş, 13 bronz madalyanın, Bilecik 7 altın, 12 gümüş, 23 bronz madalyanın, Uşak 5 altın, 6 gümüş, 5 bronz madalyanın ve Kütahya 1 altın 4 gümüş, 7 bronz madalyanın sahibi oldu. Alınan puanlara göre yapılan sıralamaya göre ise genel toplamda Eskişehir 90 puan alarak birinci, Bilecik 68 puan alarak ikinci, Uşak 32 puan alarak üçüncü ve Kütahya 18 puan alarak dördüncü oldu.
iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2007 Pazartesi 12:56:26
Güncelleme :5 Mart 2007 Pazartesi 13:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?