2
Mayıs
2024
Perşembe
BİLECİK

Şehit polisin ailesine 65 milyar

Bilecik Valisi Ayhan Çevik’in makam otosuyla trenin altında kalarak hayatını kaybeden polis memuru Fatih Esin Ertürk’ün ailesi için düzenlenen yardım kampanyasında 65 milyar lira toplandı.

Bilecik 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Abbate Gömlek fabrikasında gerçekleşen organizasyona Vali Ayhan Çevik, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ile işadamları katıldı.

Bir süre önce Pamukova yakınlarında meydana gelen kazada vefat eden valinin makam şoförü Fatih Esin Ertük’ün geride kalan ailesi için, yemeğe katılanlardan 65 milyar lira toplandı. Başkan Yağcı, yapılan yardımlarla bir ev alınacağını ve ailenin sıcak bir yuvaya kavuşturulacağını söyledi. Bilecik insanının vefalı olduğunu ve yapılan yardımların bunun bir göstergesi olduğunu belirten Yağcı, "Bilecik’te hemşehrilik ruhu bu olsa gerek. Elim bir kaza neticesinde kaybettiğimiz Fatih Esin Ertürk kardeşimizin geride bıraktığı eşi ve çocuğu bize emanet" dedi.

Ağlamamak için kendini zor tutan Vali Çevik ise, "Bu akşam burada yardımseverliğimizi bir kez daha görüyoruz. Zor zamanlarımızda millet olarak birlik olmasını bilmemiz gerekiyor. Acılar paylaşıldıkça azalıyor, sevinçler paylaşıldıkça çoğalıyor. Bu acımızı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2005 Perşembe 13:06:41
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 11:42:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?