5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Söğüt şenlikleri çalışmaları

Bilecik Valisi Musa Çolak ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, eylül ayında yapılacak 728'nci Ertuğrulgazi'yi Anma ve Söğüt şenlikleri öncesi bölgede yapımı süren çalışmaları inceledi.

Vali Musa Çolak, AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz, Söğüt Kaymakamı Vural Karagül, Söğüt Belediye Başkanı Osman Güneş ve Söğüt İl Genel Meclisi Üyesi Ertuğrul Torun ile birlikte 728'inci Ertuğrulgazi'yi Anma ve Söğüt Şenliklerinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Ertuğrulgazi Türbesi'nde devam eden çevre düzenlemesi çalışmalarını da yerinde inceleyen Vali Çolak, Söğüt'te her yıl düzenlenen şenliklerin birlik ve beraberliğe katkı sağladığını ifade etti. AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz da, tarihi mirasa sahip çıkma anlamında Söğüt'e büyük önem verdiklerini ve şenlik öncesi eksiklikleri yerinde incelediklerini belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 15:58:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
a.okat IP: 85.103.251.xxx Tarih : 3.09.2009 22:05:52

valilik zor iş..açılıştan açılışa koş,amerikaya bileciği tanıtmaya git,tünel adları değiştir,(bu arada 42 tanede hızlı tren tüneli var)partıli karşıla, partili uğurla, vb. vb.kısaca çalışmaya vakit yok...