7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Tren yoluna kamyon düştü

Bilecik'in Osmaneli ilçesi yakınlarında, çakıl yüklü kamyonun tren hattına düşmesi sonucu İstanbul-Ankara seferleri 3 saat boyunca aksadı. 

Alınan bilgiye göre, dün gece 23.00 sıralarında Ahmet Şener yönetimindeki 34 DMV 61 plakalı çakıl yüklü kamyon, toprak zeminin çökmesi sonucu tren yoluna düştü. Kamyonun İç Anadolu Mavi Tren Ekspresi geçtikten birkaç saniye sonra düşmesi, muhtemel faciayı önledi. Kamyon sürücüsü Ahmet Şener, devrilen kamyonun içerisinden yara almadan kurtulmayı başardı. Kaza nedeniyle tren seferleri 3 saat boyunca aksayınca, Meram Ekspresi Osmaneli İstasyonu'nda bekletildi. 

Kazayı haber alır almaz olay yerine gelen Bilecik Valisi Musa Çolak ve İl Jandarma Komutanı Albay Osman Erkol çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yakındaki bir kum ocağının 2 iş makinesiyle raylardaki kamyon kurtarılarak, seferler yeniden başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 10:53:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bikli IP: 88.253.27.xxx Tarih : 24.06.2007 16:52:58
bence bu tırın aşırı derecede çakıl yüklü olmasın dan kay nak lan maktadır allahtan tır şöförü için den sag kurtul muş ben ce bu tırın için den sag kurtul mak zor yani anlayacagınız büyük mucize olup ta kurtulmuş