8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİLECİK

Tuvaletten attığı not kurtardı

Bilecik’te iki kişi tarafından zorla kaçırılan kişi, üzerine "polisi çağırın beni zorla kaçırdılar" yazılı peçeteyi evin tuvaletinden atarak kurtuldu.
 
Alınan bilgiye göre, İsmetpaşa Mahallesi’nde yol kenarında üzerinde "Polisi çağırın beni zorla kaçırdılar" yazılı peçete bulan vatandaş, söz konusu peçeteyi polise verdi. İhbarı değerlendiren emniyet güçleri İsmetpaşa Mahallesi’nde arama yaptı. 

Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararıyla, İsmetpaşa Mahallesi’nde belirlenen eve baskın düzenleyen polis, evde bulunan zanlılar A.S. (25) ve M.A’yı (25) yakalarken, kaçırılan A.Y’yi de kurtardı. 

Evde yapılan aramada, kaçırılan A.Y’ye zorla imzalatıldığı iddia edilen senet, bir kamera, çok sayıda CD ve bıçak ele geçirildi. 

Emniyetteki sorgusu devam eden A.Y, ifadesinde, yakın bir tarihte Bilecik’e geldiğini ve bir kadınla birlikte alkol aldığını belirterek, aynı kadınla ilişkiye girdiğini bildirdi.
Yaşadığı ilişkinin haberi olmadan kamera ile kaydedildiğini ifade eden A.Y, şunları söyledi: "Kadınla girdiğim ilişki görüntülerim CD’ye kayıt edilmiş. Söz konusu CD’nin elinde olduğunu söyleyen iki kişi benden para talep etti. Tehdit edip, şantajda bulundular. Para vermezsem CD’leri akrabalarıma göndereceklerini söylediler. Bunun üzerine Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığına müracaatta bulundum. İki kişi Eskişehir’e gelerek benimle görüşmek istediklerini söylediler. Şahıslarla buluştuğumda beni zorla bir araca bindirerek Bilecik’e getirdiler. Zorla senet imzalattılar. Adresini bilmediğim bir eve kapattılar. Evde bulunduğum sırada tuvalette bulduğum peçeteye (Polisi çağırın beni zorla kaçırdılar) yazarak camdan attım." 

Yakalanan zanlılar A.S. ve M.A. emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları Sulh Ceza Mahkemesince tutuklandı.

AA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 15:52:17
Güncelleme :9 Temmuz 2008 Çarşamba 15:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?