5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Vali Çolak'a Bakan'dan takdir

Bilecik Valisi Musa Çolak, “Gönül Köprüsü” projesi dolayısıyla Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik tarafından takdir belgesiyle taltif edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell’in iş birliği ile “Gönül Köprüsü” projesi çerçevesinde 81 ilden 100 bin öğrencinin doğudan batıya, kuzeyden güneye kültür gezileri yaparak ülkelerini daha iyi tanımaları ve ömür boyu sürecek dostluklar kurmaları sağlandı. İlköğretim 7. ve 8. sınıflar ile ortaöğretim 9. ve 10'ncu sınıfların katıldığı projede 180 öğrenci Bilecik’i ziyaret etti.

Projenin maksadına ulaşabilmesi için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Vali Çolak’a Milli Eğitim Bakanı Çelik’in imzasıyla gönderilen takdir belgesinde şu ifadelere yer verildi:

“Doğudan batıya, kuzeyden güneye binlerce öğrencinin bir araya gelmesini sağlayan, her türlü ön yargıyı kaldırarak, birlik, beraberlik, barış ve kardeşliği güçlü bağlarla temin eden, Türk eğitim tarihinin en kapsamlı ve önemli projelerinden biri olan “Gönül Köprüsü” projesine gösterdiğiniz yakın ilgi, sağladığınız imkan ve katkılardan dolayı sizi tebrik eder, takdirlerimi sunarım”.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 21:23:34
Güncelleme :4 Mart 2009 Çarşamba 21:25:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?