7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Vali Çolak'tan huzurevine ziyaret

Bilecik Valisi Musa Çolak, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevinde düzenlenen programa katıldı. 

Vali Çolak, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve İl Sosyal Hizmetler Müdürü Veli Yetim’in katıldığı programda, huzurevinde kalan yaşlılara rahat bir ortam sağlayabilmek için gayret gösterdiklerini belirterek, Türk toplumunun yaşlıya hürmetini devamlı gösterdiğini ve bu özelliğin kaybedilmemesi gerektiğini söyledi. 

Yaşlılara sadece bir gün değil daime değer verilmesi gerektiğini belirten Çolak, “İnsan yaşlanır, ama ihtiyarlamaz. Yaşlılık ayrı, ihtiyarlık ayrıdır. Aslında ömrümüzün süresini nasıl yaşadığımız önem taşımaktadır. Yaşlılık dönemini ömrün son dönemi olarak görürsek yanılmış oluruz. Yaşlılık birçok güzellikleri beraberinde getirir. Hepimizin birer yaşlı adayı olduğunu düşünürsek, gelecekte bu karşımıza aynısıyla ve belki de daha fazlasıyla çıkacaktır. Her zaman yaşlılarımızın bilgi ve birikimlerinden yararlanmamız gerekir. Yaşlılar, bizim büyüklerimiz, baş tacımızdır. Yaşlılarımızın huzuru ve mutluluğu bizim için önemlidir.” dedi. 

Vali Çolak, huzurevinde kalan mahalli sanatçı Aydın Sarıçiçek’e plaket verdi. Savaş ve ekibinin şarkı söylediği şarkılarla yaşlılar eğlendi. Daha sonra Vali Çolak ve beraberindekiler, huzurevi sakinleri tarafından çekilen fotoğrafların sergilendiği resim sergisini gezdi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 16:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?