5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Vali'den yılbaşı ziyaretleri

Bilecik Valisi Musa Çolak, eşi Gülsüm Çolak ile birlikte yeni yıl dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Çolak, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaretinde, güven ve huzur ortamının sağlanmasında güvenlik güçlerinin fedakarca çalıştığını belirterek, ''Devletin bütünlüğünü, genel güvenliği ve başkalarının hak ve hürriyetlerinin korunması için fedakarca çalışan güvenlik güçlerimizin yeni yıllarına kutluyorum'' dedi.

Huzurevinde kalan yaşlılar ve Bilecik Sevgi Evi'ndeki çocuklarla ile birlikte olan Vali Çolak, eşi Gülsüm Çolak ve 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz'ın eşi Arzu Yılmaz birlikte yeni yıllarını kutladı.

Devlet Hastanesi ziyaretinde çalışan personelin yeni yıllarını kutlayan Vali Çolak ve eşi Gülsüm Çolak, daha sonra hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çolak ailesi hastalara kırmızı gül, 2008 yılının son gününde gündüz doğum yapan 4 çocuğa da çeşitli hediyeler verdi.

Bozüyük Saffet Şeker Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan ve okuma-yazma bilmeyen Altun Bayram (18), Gülsüm Çolak’ın teşvik ve destekleriyle 2 yıldır yurtta görevli öğretmenler tarafından kendisi için okuma-yazma kursu verildiğini ve kurs sayesinde okuma-yazmayı öğrendiğini belirterek, desteklerinden dolayı Gülsüm Çolak’a teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 15:21:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?