5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Vali'den yol incelemesi

Bilecik Valisi Musa Çolak, Bozüyük-Bilecik-Mekece çevre yolu çalışmaları dolayısıyla trafiğe kapatılan Bozüyük-Bilecik kara yolunda incelemelerde bulundu.

Vali Çolak, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Özel İdaresi Birim Amirleri, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Karayolları ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte çevre yolu güzergahında bulunan Küplü, Başköy, Demirköy ve Karaköy’de incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Çevre yolu çalışmalarında iş makinelerinin daha rahat çalışabilmesi ve bazı bölgelerde dinamit patlatılacağı için Bozüyük-Bilecik yolunun trafiğe kapatıldığını belirten Vali Çolak, şöyle konuştu:

“Çevre yolunda çalışmalar haftanın 7 günü fasılasız sürüyor. Bu durum beni heyecanlandırıyor. Müteahhit daha rahat çalışması ve sürücülerimizin güvenliği açısından yolu trafiğe kapattık. Yetkililerden aldığım bilgiye göre yolda işin büyük bir bölümü tamamlanmış durumda. Bilecik yolu Türkiye’nin çok önemli yollarından biridir. Yapılan yolla birlikte sürücülerimiz rahat ve huzurlu bir şekilde seyahat edebilecek. Muhtarlarımızın bazı sıkıntıları vardı, yerinde inceleyerek sorunları giderdik. Bu hizmetleri yaparken önce vatandaşımızı memnun etmeliyiz. Yol tamamlandığında Bilecik’in sanayisinin ve ekonomisinin gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır.”
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 14:20:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?