5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Vali'nin köy gezisi

Bilecik Valisi Musa Çolak, yaptıkları hizmetlerle köyleri modern hale getirdiklerini söyledi.

Vali Çolak, merkeze bağlı Deresakarı Köyü'nde, KÖYDES projesi kapsamında mahalle aralarına yapılan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek, Köy Muhtarı İsmail Çam'dan bilgi aldı.

Köylerin sosyal ve çağdaş yönden yaşanabilir hale geldiğini ve her geçen gün geliştiğini anlatan Vali Çolak, şöyle konuştu:

''Köylerimizin yaşamlarını iyi hale getirmek ve köylümüzün yaşam seviyesini, yaşam kalitesini yükseltmek için hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Yol, su bir medeniyettir. Medeniyetin nimetlerinden köylerimizde faydalanmaktadır. Köylerimiz artık modern köy olma aşamasına gelmiştir.

Kentte ne varsa köylerimizde de var. Devletimiz bizi buralara hizmet yapsın diye gönderiyor. Benim özellikle üzerinde durduğum konu, vatandaşımız birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasıdır. Gelenek ve göreneklerine sahip çıksınlar, ihtiyaçları olan hizmetleri biz yaparız"

Köy Muhtarı Çam ise 2 mahalleye toplam 4 bin 500 metrekare kilitli parke taşı döşendiğini, hizmetin gelmesinde emeği geçen başta Vali Çolak'a ve diğer yetkililere teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2009 Pazar 13:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?