5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Vali'ye kıymetli misafirler

Bilecik'te, huzurevi sakinleri Vali Musa Çolak'ı ziyaret etti.
18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle İl Sosyal Hizmetler Müdürü Veli Yetim, Huzurevi Müdürü Mustafa Tosunoğlu ve yaşlıları kabul eden Vali Çolak, insanoğlunun hayatında çeşitli dönemler bulunduğunu, yaşlılığın ömrün çok özel bir dönemi olduğunu söyledi.

Çolak, geleneklerimizde yaşlıların rolünün büyük olduğunu ifade ederek, "Yaşlılara her zaman sevgi ve saygı göstermek Türk toplumunun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli değerlerinden biridir. Ömrünün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Ailelerinden ve çocuklarından bu hizmeti çeşitli nedenlerle alamayanlara, bu hizmet imkanlar ölçüsünde devletimiz tarafından verilmektedir. Yaşlılar bizim başımızın tacıdır.

Daha iyi hizmet vermek ve yardımcı olmak için büyük bir çaba ve gayret içerisindeyiz. Bütün amacımız daha mutlu ve huzurlu olduğu bir ortam oluşturmaktır. En iyi şekilde bakmak bir lütuf değil asli görevimizdir. Hepimizin, bir gün mutlaka yaşlanacağını asla unutmamalıyız.'' diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 14:27:55
Güncelleme :20 Mart 2009 Cuma 14:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?