2
Mayıs
2024
Perşembe
BİLECİK

Yağcı: Amacım iş yapmak, karalamak değil

Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, göreve başladıktan sonraki 1 yıllık icraatlarını Belediye Kültür Sitesi’nde yapılan toplantıyla halka anlattı.

Yapılan toplantıya Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, kalabalık bir halk topluluğu ve basın mensupları katıldı. 4 saat kadar süren toplantıda Başkan YAĞCI birinci yılın belediyenin hazırlık yılı olmasına rağmen bir çok faaliyet yapıldığını söyledi.

Bu toplantıda ki maksatlarının önceki yönetimleri kötülemek veya lekelemek olmadığını, sadece yapılan çalışmalar hakkında halka bilgi vermek olduğunu belirtti.

Başkan YAĞCI bir yıllık sürede yapılan Şeyh Edebalı yolu ve alt yapısı, temizliğin özelleştirilmesi, 150 000 m2 yol kaplaması, Karasu Projesi ile ilgili çalışmalar, şehir içi içme suyu projelerinin yenilenmesi, Bilecik Belediyesi-Arslan Alüminyum Şelâle ve parkı, orta refüj ve çevre düzenlemeleri, Üner Çeşmesi ve Merkez Şadırvanın restorasyonları, 32 evler parkı, ucuzluk halk fuarı, yeni itfaiye aracı alınması, köpek barınakları, ahşap dükkânlar, Belediye Atölyesi’nde ki araç bakımları, idari hizmetlerde ki yenilikler, Şehir mezarlığının temizlenmesi ve diğer çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Başkan YAĞCI sözlerine şöyle devam etti;”Hedefimiz, Bilecik’i sizlerle beraber çalışarak çok daha güzel bir şehir haline getirmektir. Beni değerli oylarınızla Belediye Başkanı seçtiğiniz günden bu yana var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 2005 yılı içerisinde de Bilecik İdadîsi’nin restorasyonu, kapalı pazar yeri, Küçük Sanayi Sitesi yol ve altyapı çalışmaları, Şehir Terminali ek binaları, Köy Hizmetleri – O.S.B. arası yürüme yolları, kent ormanı, yeni araç alımı ve Kent Bilgi Sistemi’ne geçiş gibi önemli projeleri hayata geçireceğiz.2004 yılı olduğu gibi 2005 yılı da yoğun bir tempoyla geçecek. Tabi ki bu çalışmaları ne Selim YAĞCI nede Bilecik Belediyesi tek başına yapabilir. Geçtiğimiz yılda olduğu gibi sizlerle el ele çalışarak güzel Bilecik’imizi Çok daha güzel hale getireceğiz.”

Başkan YAĞCI konuşmasını bitirdikten sonra katılımcıları sorularını cevapladı. Öneri ve tekliflere her zaman açık olduklarını belirtti.

Hakan Uygun-Kenthaber/Bilecik
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 17:28:48
Güncelleme :5 Nisan 2005 Salı 11:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?