7
Mayıs
2024
Salı
BİLECİK

Yaralı gaziden Vali Çolak'a ziyaret

Geçen yıl terör örgütünce Tunceli'nin Pülümür ilçesi Kocatepe Jandarma Karakolu'na yapılan saldırıda yaralanan ve tedavisi süren komando er Yunus Küçük, Bilecik Valisi Musa Çolak'ı ziyaret etti. 

Küçük, Bilecik Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Hayati Durak ve babası Recep Küçük ile birlikte Vali Çolak'ı ziyaret etti. Küçük, Çolak'ın hastanede tedavi görürken kendisini devamlı aradığını ve evde kendisini ziyaret ettiğini belirterek, "Her zaman yanımda olan valimizi ziyaret ederek, teşekkür etmek istedim" dedi. 

Milletin birliğine ve vatanın bütünlüğüne zarar vermeye yönelik yapılan hain saldırıların hesabının sorulacağını belirten Vali Çolak, "Bu vatan kolay kazanılmadı. Her ne olursa olsun Türk topraklarının sonsuza kadar koruyacağız. Bunun bir bedeli varsa bu bedeli ödemeye her zaman hazırız. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlere emanettir. Bizler her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimize ve gazilerimize milletçe her zaman minnettarız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 15:31:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?