5
Mayıs
2024
Pazar
BİLECİK

Yaşlılar ve yurt çocukları unutulmadı

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla, Sevgi Evleri ve Bozüyük Saffet Şeker Kız Yetiştirme Yurdu öğrencileri ile Bilecik Huzurevi'nde kalan yaşlılar bir araya geldi.

Polisevi'nde verilen yemeğe, Vali Musa Çolak ve eşi Gülsüm Çolak, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz ve eşi Arzu Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Yılmaz ve eşi Huriye Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve eşi Devlet Ceren, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant ve eşi Cahide Nalbant, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Aker'in eşi Hülya Aker, Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan'ın eşi Şule Özcan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veli Yetim, Bilecik Sevgi Evleri ve Bozüyük Saffet Şeker Kız Yetiştirme öğrencileri ile Bilecik Huzurevi sakinleri katıldı.

Vali Çolak, yetiştirme yurtlarında kalan çocukların en iyi şartlarda yaşaması ve eğitimlerini tamamlamaları için devletin bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Çocukların ve yaşlıların kendilerine birer emanet olduğunu ve tüm ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını ifade eden Vali Çolak, "Çocuklarından ayrı yaşayan yaşlılara ve ailelerinden uzak olan çocuklarımız için emniyet müdürümüz böyle bir program düzenledi. Yaşlılarımızla ve çocuklarımızla her fırsatta birlikte oluyoruz. Yaşlılarımızın ve çocuklarımızın mutluluğu bizim için önemlidir. Huzurevinde ve yetiştirme yurdunda kalan çocuklarımıza anne-baba ve aile şefkati gösteriyoruz." dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 11:29:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?