2
Mayıs
2024
Perşembe
BİLECİK

Yeni Başkan Yardımcısı Metin Velioğlu

Bilecik Belediyesi’nde İmar İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan inşaat mühendisi Metin Velioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı oldu. Velioğlu, yaklaşık 1 yıl önce işe başladığı Bilecik Belediyesi’nde İmar İşleri Müdürü olarak görev yapıyordu.

Başkan Yardımcısı Mehmet Özer’in, Veteriner Hekimliği, Araştırma Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü’ne atanmasıyla boşalan bu göreve Metin Velioğlu getirildi. Velioğlu, Başkan Yardımcılığı’nın yanında İmar İşleri Müdürlüğü görevini de yürütecek.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, bu tür görev değişikliklerinin her zaman söz konusu olabileceğini belirtti.

’’Yer değişikliğindeki amacımız çalışmalara heyecan katmak, kişileri farklı yerlerde değerlendirip işlerine daha iyi adapte olmalarını sağlamak ve verimliliği artırmaktır’’ diyen Yağcı, şunları söyledi:

’’Bu sayede mevcut birçok vasıflı insanı farklı görevlerde değerlendirip olaylara daha değişik bakış açısı getirebiliriz. Aynı zamanda da bizim elimizde yetişmiş ve nitelikli olan arkadaşlarımızın belediyedeki tüm konularda bilgi sahibi olmaları sağlanmış olacaktır. Bu nedenle böyle bir görev değişikliğine gittik.’’

Velioğlu, yaklaşık 1 yıl önce işe başladığı Bilecik Belediyesi’nde İmar İşleri Müdürü olarak görev yapıyordu.

AA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2005 Çarşamba 12:37:15
Güncelleme :7 Şubat 2005 Pazartesi 18:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?