8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİLECİK

Yeni emniyet amirlikleri hizmete girdi

Bilecik'in Yenipazar ve İnhisar ilçelerinde kurulan emniyet amirlikleri hizmete girdi. 

Törende konuşan Vali Musa Çolak, İçişleri Bakanlığı'nın ilçelerde emniyet teşkilatı bulunmayan yerlerde emniyet amirliği kurulması yönünden karar aldığını belirterek, "Toplumun huzurunu ve güvenliğini sağlamak devlet olmanın şartıdır. Güvenlik güçlerimiz burada emniyeti ve asayişi sağlarken, hukukun üstünlüğüne, insan haklarına, Atatürk ve ilke inkılaplarına bağlı kalarak görevlerini yerine getirecektir. Huzurumuzun, emniyetimizin ve güvenliğimizin teminatı sizlersiniz. Sizler burada vatandaşlarımızla olan ilişkileri iyi tutacaksınız. Hiçbir zaman vatandaşlarımız arasında hizmet yaparken ayırım yapmayınız. Her iki güvenlik güçlerimiz devletimizin vitrinidir. Vatandaşlarımız güvenlik güçlerimizin nezdinde devleti görür. Emniyet ve jandarma teşkilatımız, huzur ve asayişin sağlanmasında ve suçluların yakalanmasında birlikte çalışacaktır. Yani iki kardeş kuruluş emniyet ve asayişi birlikte yürütecekler. Biz sizlerin huzuru ve mutluluğu için hizmetlerimize devam edeceğiz." dedi. 

Bilecik İl Emniyet Müdürü Ceren de, Yenipazar ilçesinde bir komiser, 15 polis, İnhisar ilçesinde bir komiser, 17 polis memurunun ve bir bekçinin görev yapacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 15:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mazlum güven IP: 85.100.231.xxx Tarih : 7.07.2008 23:16:25

inhisarlı bir tüccar emniyet teşkilatımızı burada görmek bizleri çok mutlu etti.sayın emniyet müdürümüze ve valimize teşekkür ediyoruz.artık kendimizi daha güvende hissediyoruz.yasasın türk polisi